JellyPages.com

Wednesday, 2 May 2012

selamat pengantin baru! :)

Last week, sempat lah hadirkan diri ke kenduri membe aku kat area umah aku je..huk2..lau jauh2 kendurinye, kene pikir dua tiga kali kan..haha! sejak menjanda ni, takde sape nak teman ke hulu ke hilir :) ..membe yang mane kan? mcm lah aku ni banyak membe kat sini ='= membe same2 praktikal dulu...tak rapat pown ngn die, tp org dah ajak, y not aku g kan? makan free, sape tak mo wooo! :) .. 



apepown, selamat pengantin baru wat pasangan bahagia nurul amalina dan pasangan, ape ntah name laki die tak sempat skodeng~lalala! ... moga bahagia hingga akhir hayat..doakan aku gak kawen cepat2..kah2 :)
apepown turut rase heppy bile kawan2 dah menamatkan zaman bujang masing2 :) jom layan gamba dari kamera tak mahal aku tu..tett :)

*pelamin die simple, tp meriahh. aku suke camni! 

*wif rumate praktikal dlu~yg laki tu bf kwn aku! haha

*wif pengantin~

* ehem, wif pengantin atas katil~haha

reunion pulakkan! haha :)

oke, tu jelah cte yg perlu dikongsikan..haha! atleast tak berhabuk blog aku ni kan~next sape plak mmbe yg nak kawen ni? hurm... yg pasti dah 2may, tak sabar lagi 17 hari! haha :) wait da story ya ~ lol...



No comments: