JellyPages.com

Thursday, 12 April 2012

kebenaran tu milik orang yang teraniyai :)

alhamdulillah Ya ALLAH :)
dulu aku pernah jatuh..
sebab seseorang..
diserang dengan tunang orang..
padahal aku tak taw pown yang exbf aku tu dah bertunang..
biaselah buaya darat, xkan nak ngaku kan dah bertunang kan?
sakit gak ar dapat bf yang kaki buaya darat ni kan?
bile on call, ade waiting call..
bile tanye, line crash lah..
ofis kol ar..wtf kol pagi2 buta kan? 
jadah die kan? mcm lah aku ni idup baru semalam..
pastu bile tak caye, kate kite ni negative thinking..
pastu bla bla bla mengata kite..
tadahkan telinga even sakit gak kata makian yang diterima..
tiap ari doa die berubah..
tiap hari doa aku dipertemukan bukti2 yang die ni sebenarnya mmg curang..
alhamdulillah, Allah dengar doa aku..
mcm2 bukti aku dapat...bile tanye, mcm biase taknak mengaku kan?
orang berak tepi jalan,ade ke nak ngaku? haha!
so bolayan jelah..padahal hati ney meraung2 sakit :P
takpe redha..
dapat taw mcm2lah pasal die ni..
tp aku taw, die ni setia pada seseorang untill now..
die wat camtu pown ade sebab..sebab suke2 nak mainkan perasaan anak dara orang :)
dah tua, camtulah gayanye...
pastu arini Allah dengar doa aku lagi..
alhamdulillah dapat taw something yg best :)
aku taw, orang yg dianiyai doa akan dimakbulkan..
amin..
aku tak benci die sikit pown..
aku tak mampu nak nasihat die, sebab aku bukan sape2 ngn die..
dan die takkan dengar ape2 cakap aku..bagi die aku ni annoying..
takpe aku redha lame dah die cakap mcm2 kat aku..
aku yang jauh ni mampu doa kat die 
moga die berubah..
menjadi seorang lelaki yang berguna
yang dilahirkan untuk memimpin wanita bukan untuk menyakiti hati wanita..
moga dia akan berubah satu ari nanti :)
aminnnnnn...

4 comments:

fizafantagirO said...

lupakan je dia .. i'allah nanti ALLAH jumpakan awk dgn orang yg jauh lebih baik :) berdoa dan berusaha ..

mawarPuteh said...

pasti ada yang terbaik//^_^

missxiera said...

fizan: dah berjaya lupekan die pn berkat doa hari2 pada Allah :) ..moga tak ditemukan jodoh sebegini :)

missxiera said...

mawar puteh: iALLAH,amin..perjanjian ALLAH yang terbaik :)