JellyPages.com

Thursday, 29 March 2012

dah daftar dah?

korang dah daftar mengundi?
aku tgk berita semalam, ari sabtu ni last nak daftar mengundi..
so sape tak daftar lagi...
silelah daftar cepat2 ye....
daftar kat pejabat pos buley, daftar kat pejabat bapak teman pown buleee..heee!
teman takyah nak kelam kelibut nak daftar..my hero dah daftarkan..
sonang cite kan! :))
oke, tahun ni first time aku g mengundi yooo..
yelah aku baru cukup umor nak mengundi kan..hahah..
ape org kate, baru pas akil baligh..yakss gelisss !
eksaited? haha..
takde nye lah..aku tak taw sistem2 nak mengundi ni camne...haha :)
yg aku taw g pagi2 ,tghari kompem beratur panjang...haha! 
dan yg pasti, bapak aku kompem org yang takkan lekat kat umah 24jam..
die balik utk tido je..hahaha :)

2 comments:

mawarPuteh said...

saye sudah,,:)

missxiera said...

dah penah mengundi kan b4 ni? haruslah dah kann :)